Resultat Höstpokalen

Lördagens klubbtävling spelades i ett alldeles strålande höstväder och banan var i vanlig ordning i ett mycket fint skick. Glädjande nog så ökar antalet deltagare på våra olika klubbtävlingar och den här gången deltog 36 spelare och 6 olika klubbar var representerade. Det blev dock hemmaklubben som genom A-klassaren, Frank Ivanov, tog hem segern och därmed en inteckning i Höstpokalen. Grattis till Frank alltså som hade 71 netto och naturligtvis ett grattis också till Jan Ehrenreich som tog hem B-klassen på fina 73 netto.

Tävlingen var också sista deltävlingen i Årets Golfare som har omfattat de tre pokaltävlingarna, Vår, Sommar och Höst-pokalen. Det var en öppen historia inför sista deltävlingen och av de som låg i topp så var det Tommy Christensson som med 4p i Höstpokalen åter igen stod som vinnare av Årets Golfare. Ett STORT grattis Tommy och ditt pris kommer inom kort.

 

Slutställning efter tredje tävlingen, Höstpokalen

  1. Tommy Christensen 16p
  2. Frank Ivanov 12p
  3.  Per Svenson 11p
  4. Tommy Boja 11p