Vad händer nu.

En kort sammanfattning av vad som händer.

 

Nu har det utkristalliserat sig en seriös intressent som kan tänka sig att driva golfbanan vidare.

 

Arbetet med att gå igenom, under vilka förutsättningar de behöver för att lyckas med sin ambition att driva golfbanan. Bolaget håller just nu på med som intensivast i dagarna för att hitta den bästa lösningen för medlemmarna och banan.

Med vänlig hälsning

Sten Ericsson

 

Olympiagolfens prispaket

Olympiagolfens prispaket spelas den 12 oktober.

Nu är det tid att spela om Olympiagolfens prispaket. Du som är anmäld till Olympiagolfen på Sturup Park är kvalificerad att deltaga och får ta del av det synnerligen generösa prispaketet som är värt 5000 kr.

Vi vill i det här sammanhanget tacka vår sponsor Skandia och vår medlem Jonas Andersson som har sett till att det hela blivit möjligt.

Varmt Välkomna!

Resultat Höstpokalen

Lördagens klubbtävling spelades i ett alldeles strålande höstväder och banan var i vanlig ordning i ett mycket fint skick. Glädjande nog så ökar antalet deltagare på våra olika klubbtävlingar och den här gången deltog 36 spelare och 6 olika klubbar var representerade. Det blev dock hemmaklubben som genom A-klassaren, Frank Ivanov, tog hem segern och därmed en inteckning i Höstpokalen. Grattis till Frank alltså som hade 71 netto och naturligtvis ett grattis också till Jan Ehrenreich som tog hem B-klassen på fina 73 netto.

Tävlingen var också sista deltävlingen i Årets Golfare som har omfattat de tre pokaltävlingarna, Vår, Sommar och Höst-pokalen. Det var en öppen historia inför sista deltävlingen och av de som låg i topp så var det Tommy Christensson som med 4p i Höstpokalen åter igen stod som vinnare av Årets Golfare. Ett STORT grattis Tommy och ditt pris kommer inom kort.

 

Slutställning efter tredje tävlingen, Höstpokalen

  1. Tommy Christensen 16p
  2. Frank Ivanov 12p
  3.  Per Svenson 11p
  4. Tommy Boja 11p